Vi har nåtts av beskedet att Olle Nord hastigt har avlidit. Olle var under sin tid som lokalpolitiker i Bergs kommun en av de mest engagerade och drivande i SmåKoms utveckling. Vi som var med under den perioden minns Olles hängivenhet för att hitta lösningar för landsbygdens många utmaningar.

Olle var alltid i högsta grad närvarande vid SmåKoms olika arrangemang och deltog flitigt i de diskussioner som fördes där. Olle var inte så fysiskt stor men det fanns både pondus, kraft och obändig vilja i den kroppen och när han lämnade sina uppdrag i Berg och därmed även i SmåKom så uppstod ett stort tomrum.

I denna stund går våra tankar i första hand till Olles nära och kära. Ni är dock inte ensamma i er sorg och saknad. Även vi sörjer en härlig människa som nu har gått till den sista vilan.

Tack Olle för allt ditt stora engagemang. Det engagemanget har varit en starkt bidragande orsak till att SmåKom har blivit en aktör som ingen kan räkna bort när det gäller landsbygdens många viktiga frågor.

Styrelsen

Kontakt

0706 725 649
Baltzar von Platens väg 15
546 73 Forsvik

Mötestider 2024

Styrelsemöte

8-9 februari, Stockholm
8 mars, digitalt
30-31 maj, Stockholm
22-23 augusti, Åre
11 oktober, digitalt
12-13 december, Stockholm

Konferens

Vårmöte
24-26 april, Borgholm
Höstmöte
21-22 november, Järfälla

Prenumerera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram