Glad sommar!

Midsommarveckan har passerats, och halva 2024 ligger bakom oss. För många har semestern inletts och andra väntar fortfarande på ledigheten. SmåKom vill önska alla en riktigt skön sommar, vi hoppas den kommer innehålla det du uppskattar mest och att du hinner varva ner och ladda upp med ny energi.

I SmåKom summerar vi första halvåret och ser bland annat tillbaka på ett lyckat Vårmöte i Borgholm i april som samlade nästan 90 deltagare från våra medlemskommuner. Vi är otroligt glada över att kunna erbjuda möjligheten för företrädare från de små kommunerna att mötas, nätverka och diskutera gemensamma utmaningar. I den bästa av världar skulle inte SmåKom existera, men det blir tydligt varje gång vi besöker våra medlemskommuner eller samlas för konferens att vår organisation fyller en funktion.

Till hösten medverkar vi på Kommek, vi har också börjat boka in avstämningar med våra riksdagskontakter och i september är vi inbjudna till konferensen Smart Little Village i Tomelilla. Höstmötet arrangeras i Järfälla den 21-22 november, gör gärna en notering i kalendern. Dessutom hoppas vi hinna med några kommunbesök, något vi ser som vår viktigaste uppgift.

Men först ... sommarvila och semester även på SmåKom-kontoret, vi slår igen v. 27 till 32 men e-post läses löpande.

Med önskan om en riktigt fin sommar!

Charlotta Haskovec
verksamhetsledare, SmåKom

Läs hela Nyhetsbrevet
30 juni, 2024

Kontakt

0706 725 649
Baltzar von Platens väg 15
546 73 Forsvik

Mötestider 2024

Styrelsemöte

8-9 februari, Stockholm
8 mars, digitalt
30-31 maj, Stockholm
22-23 augusti, Åre
11 oktober, digitalt
12-13 december, Stockholm

Konferens

Vårmöte
24-26 april, Borgholm
Höstmöte
21-22 november, Järfälla

Prenumerera

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram